Sandra Bakker (l) overhandigt eerste lot van de Zonnebloemloterij aan wethouder Mirjam Havinga.
Sandra Bakker (l) overhandigt eerste lot van de Zonnebloemloterij aan wethouder Mirjam Havinga. Foto: De Zonnebloem Eemnes.

Zonnebloemloterij viert 75-jarig jubileum: extra feestelijk prijzenpakket

Maatschappelijk

EEMNES - De Zonnebloemloterij 2024 is van start. Onlangs overhandigde vrijwilligster Sandra Bakker het eerste lot van de Zonnebloemloterij aan wethouder Mirjam Havinga. Met de opbrengst van deze loterij maakt de Zonnebloem haar uitstapjes en activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking mede mogelijk. 

Dit jaar is de loterij extra feestelijk omdat Nationale Vereniging de Zonnebloem haar 75-jarig jubileum viert. Binnenkort komen de vrijwilligers weer langs de deuren met loten. Door mee te spelen steunt u het werk van de Zonnebloem in Eemnes: maar liefst 75% van de opbrengst van elk verkocht lot van drie euro gaat rechtstreeks naar lokale Zonnebloeminitiatieven. De resterende opbrengst draagt bij aan de landelijke initiatieven van de Zonebloem en de organisatie van de loterij.

Indrukwekkende prijzen

“Deelnemers van deze speciale loterij maken kans op indrukwekkende prijzen. En vanwege het jubileum is er een extra feestelijk prijzenpakket”, laat een woordvoerder van Zonnebloem Eemnes weten. Naast geldprijzen tot €15.000, worden er onder andere e-bikes, iPads, dagjes uit, binnenlandse vakanties en airfryers verloot. 

De trekking vindt plaats op maandag 7 oktober 2024. Deelnemers die hun loten online registreren of kopen ontvangen automatisch bericht over de uitslag.

Online meespelen

Voor degenen die de Zonnebloem willen steunen maar de vrijwilligers aan de deur hebben gemist, is er de mogelijkheid om online loten te kopen via: www.zonnebloem.nl/loten/p/a00452

Uit de krant