Smit mocht zelfs koningin Máxímá ontvangen.
Smit mocht zelfs koningin Máxímá ontvangen. Foto: Yvonne Woudenberg

Voormalig wethouder Smit bedankt Laren

Algemeen

LAREN - Nu het einde van deze collegeperiode nadert, schrijft Tijmen Smit - tot 1 maart jongstleden wethouder in Laren - een dankwoord op Facebook:

"Vier jaar heb ik met veel plezier het vak van wethouder van ons mooie dorp mogen uitoefenen. De fantastische mensen van Laren, in de gemeenteraad, in het college en in het dorp hebben mij hierbij geweldig gesteund en inspiratie gegeven. Ik had mijn hart al veel eerder aan Laren verpand en nu ook aan het openbaar bestuur, dankzij de kans die mij is geboden door Larens Behoud. Dank aan diegenen met wie ik de afgelopen intensief heb mogen werken en dank aan iedereen die ik heb mogen ontmoeten voor vier jaar samenwerking.
Speciale dank aan Peter Calis met wie het fantastisch samenwerken was en natuurlijk de geweldige collega's in Laren; Ton Stam, Leen van der Pols, Linda Verkroost, Rinske Kruisinga, Corry Holtslag, Antoinette Kroon-Stam, Theo de Haar, Garmt Kolhorn, Brechje Binckhorst, Samira Azarfane, Peter Calis, Baukje Coppens, Elbert Roest, Gert Veerman, Eline Labee, Teun Zwemmer en de toppers bij de BEL-combinatie."

Tijdens NLdoet bij Ons Genoegen.
Voor het goede doel liet de wethouder zich opsluiten.

Uit de krant