Afbeelding
Foto: PR

Recordaantal aanmeldingen College Ontbijt Hospitality van Bijzonder Laren in Singer

Algemeen

LAREN - Het eerste College Ontbijt voor ondernemers en hun medewerkers in Laren vindt zaterdag 24 maart plaats. Bijna tweehonderd ondernemers hebben zich aangemeld voor de lezing van 7.30 tot 8.30 uur in het theater van Het Singer.

Ed Spetter, initiatiefnemer van het College Ontbijt: "Ik ben van mening dat je met hospitality hét verschil kunt maken voor je onderneming. Het is de kunst om de bezoeker het gevoel te geven dat hij/zij echt welkom is. Ik ben blij te merken dat de ondernemers van Laren dit ook in zien en zich massaal aanmelden voor het ontbijt."

Tijdens het college ontbijt vertellen Karoline Wiegerink, research professor hotelschool The Hague en directeur Platform voor Klantgericht Ondernemen en Madelijne Kool, cabaretier en ervaringsdeskundige, de ondernemers van Laren alles over hospitality. Ook Rinske Kruisinga, waarnemend burgemeester van Laren, zal het woord voeren om het belang van hospitality te onderstrepen. Na afloop worden deelnemers voorzien van ontbijt, terwijl zij kunnen genieten van live-muziek.
Het College Ontbijt over hospitality is voor iedereen die een verschil wil maken met gastvrijheid en wordt aangeboden door Rabobank Gooi en Vechtstreek, bakkerij Tetteroo, supermarkt Jumbo, Hofstee Schoenen en Does interieur Zevenend.

Nog niet aangemeld maar wil je toch aanwezig zijn? Dat kan door een e-mail te sturen aan marketing@bijzonderlaren.nl.

Uit de krant