Lekker strandsfeertje bij Rivièra Maison Laren.
Lekker strandsfeertje bij Rivièra Maison Laren. Foto: RM

Wie naar het strand wil, kan dicht bij huis blijven! - Little Ibiza in Laren

Bedrijven

LAREN - Wie met de voeten in het zand wil zitten, hoeft niet ver van huis de komende dagen. Voor de deur van Rivièra Maison Laren aan de Burg. van Nispenstraat is een heus zandstrand aangelegd.

Dat ligt er ook nog morgen en zaterdag. Wil jij onder het genot van een verse smoothie en een hapje van Blushing Blaricum alvast in een zonnige stemming komen? Rivièra Maison viert een zomers feestje en u bent van harte uitgenodigd op deze dagen.

"We hebben voor de deur een echt zandstrand met een hippe foodtruck, een prachtige cadeaushop, muziek en onze beach boys zorgen dat het u aan niets ontbreekt. Kortom, Rivièra Maison creëert het perfecte Ibiza loungesfeertje om de zomer welkom te heten", zegt Carolien Appelman, Marketing & Communicatie Rivièra Maison. Melanie Tansel uit Eemnes van de Manicure Nailstudio Tansel is zaterdag weer van de partij en dan zijn er ook ijsjes van De Hoop uit Blaricum. Het volledige programma en informatie over de workshops zijn te vinden op de Facebookpagina 'RM Beach festival laren'

Uit de krant