Afbeelding
Foto:

Aanvraagronde Klein Geluk bij het mr. Roelsefonds geopend!

REGIO Het mr. Roelsefonds zet zich al vele jaren in om het levensgeluk te vergroten en de kwaliteit van leven te verbeteren voor mensen die langdurig en intensief gebruik maken van zorg en ondersteuning. Het fonds biedt daartoe financiële ondersteuning aan projecten van zorg- en welzijnsorganisaties in de regio Gooi en Vechtstreek.

Aanvraagronde Klein Geluk

Elk voorjaar schrijft het mr. Roelsefonds een aanvraagronde ‘Klein Geluk’ uit. Organisaties in de zorg- en welzijnssector in de Gooi en Vechtstreek worden uitgenodigd om financiële ondersteuning aan te vragen voor een project dat past binnen de criteria van het mr. Roelsefonds. Daarbij is het belangrijk dat het project aantoonbaar bijdraagt aan de kwaliteit van leven van inwoners van de Gooi en Vechtstreek die langdurige afhankelijk zijn van zorg en/of ondersteuning. Het mr. Roelsefonds financiert bij voorkeur initiatieven die vernieuwend zijn. Mooie voorbeelden van projecten die eerder door het mr. Roelsefonds zijn gefinancierd zijn te vinden op de website van het mr. Roelsefonds (www.roelsefonds.nl/klein-geluk/projecten).

Heeft uw organisatie een initiatief dat bijdraagt aan innovatie en het welzijn van mensen met een langdurige zorg- en ondersteuningsbehoefte? Dan nodigen wij uw organisatie graag uit om vóór 15 april 2024 een aanvraag in te dienen in het kader van het programma Klein Geluk.
De maximale bijdrage per project is vastgesteld op € 30.000.

Voor meer informatie over de voorwaarden en de procedure voor het indienen van een aanvraag verwijzen we u graag naar de website www.roelsefonds.nl. Aanvragen kunnen worden ingediend tot 15 april 2024. De besluitvorming vindt plaats in juni 2024.