Afbeelding
Foto: Rijkswaterstaat

Tweede weekendafsluiting onderhoud A1; verbindingsbogen knooppunt Eemnes afgesloten

Vervoer & Verkeer

EEMNES - Van vrijdag 3 mei tot en met maandag 6 mei voert Rijkswaterstaat onderhoud uit aan de A1 van knooppunt Eemnes tot Bunschoten. Weggebruikers dienen rekening te houden met omleidingen en extra reistijd tot 30 minuten. Geadviseerd wordt om de omleidingsroutes op de borden langs en boven de weg te volgen.

Het onderhoud aan de A27/A1 is een omvangrijke klus. In vier weekenden wordt het asfalt gereinigd en wordt er een verjongingscrème aangebracht waardoor het wegdek langer mee gaat. Ook voeren wij reguliere werkzaamheden uit.

Afsluitingen en omleidingen

Van vrijdag 3 mei 21.00 uur tot maandag 6 mei 05.00 uur:

- De A1 van Amsterdam richting Amersfoort tussen knooppunt Eemnes en knooppunt Hoevelaken is afgesloten. Op zaterdag 4 mei is tussen 08.00 uur en 21.00 uur één rijstrook geopend en op zondag 5 mei tussen 09.00 uur en 21.00 uur ook.

- De verbindingsbogen in knooppunt Eemnes van de A27 naar de A1 zijn afgesloten.

- De op- en afrit bij Soest (10) is afgesloten.

- Op- en afrit bij Baarn / Eembrugge (11) is afgesloten.

- Verzorgingsplaats De Slaag en tankstation zijn afgesloten.

“Het verkeer vanuit de richting Amsterdam leiden we om vanaf knooppunt Eemnes naar de A27 richting Utrecht om bij knooppunt Rijnsweerd de A28 op te gaan en bij knooppunt Hoevelaken de weg te vervolgen op de A1. Verkeer vanaf Almere kan via de N305 richting Nijkerk om daar via de A28 bij knooppunt Hoevelaken de weg naar de A1 te vervolgen”, laat een woordvoerder van Rijkswaterstaat weten.

Uit de krant