Vrijwilligers worden in het zonnetje gezet in het Brinkhuis.
Vrijwilligers worden in het zonnetje gezet in het Brinkhuis. Foto: Bob Awick

Nazomerfeest en vrijwilligers Laren in het zonnetje gezet

Algemeen

LAREN - Het Nazomerfeest gaat weer beginnen, dat belooft veel leuke activiteiten! Op 17 en 18 september is het feest voor Laarders. Van gezellige markten tot prachtige tentoonstellingen, de vele activiteiten maken het Nazomerfeest alles behalve saai. 

Nu zijn er nog niet heel veel activiteiten bekend, wanneer het feest wat dichterbij komt wordt er steeds meer bekendgemaakt. De activiteiten die al bekend zijn gemaakt is een muziekfeest, doemarkt, fashion shows en een nazomermarkt. Houd de Nazomerfeest website voor alle activiteiten dus goed in de gaten: nazomerfeestlaren.nl.

Vrijwilligers in het zonnetje
Voordat het Nazomerfeest begint, organiseert de gemeente een feestelijk borrel om de Larense vrijwilligers te prijzen op 16 september. Iedereen die in Laren vrijwilligerswerk doet is van harte uitgenodigd deze avond bij te wonen!

Vrijwilligers in Laren kunnen zich aanmelden via de website Nazomerfeest bij Brinkhuis en Bibliotheek. De borrel begint om 17.00 uur en eindigt ongeveer om 19.00 uur. De borrel wordt gehouden in het Brinkhuis.

Uit de krant