De zeskamp in Eemnes is altijd hilarisch.
De zeskamp in Eemnes is altijd hilarisch. (Foto: KPJ Eemnes)

Inschrijven voor KPJ-zeskamp; vroegboekers krijgen korting

  Buurt / wijk

EEMNES - De KPJ Eemnes organiseert donderdag 30 mei weer de zeskamp; maximaal 22 teams testen dan hun fysieke kracht, kennis en doorzettingsvermogen. Een dag gevuld met sportiviteit, fanatieke deelnemers en vooral gezelligheid. De spellen zijn uitgewerkt en de eerste teams zijn al ingeschreven.

Denk jij dat je kans kan maken op de winst of vind je het gewoon heel leuk om samen met vrienden, familie of collega's mee te doen? Geef je dan op vóór 23 mei via 6kamp@kpjeemnes.nl.
Een team moet bestaan uit minimaal zes en maximaal acht personen, waarvan ten minste twee mannen en twee vrouwen. Inschrijfgeld: 35 euro per team Deelname is geheel op eigen risico en vanaf 14 jaar. Vol=vol.

Mét feest en barbecue
Het startschot wordt om 12.30 uur gegeven en om 18.00 uur vindt de prijsuitreiking plaats. Aansluitend is er een barbecue. Wie zich voor 23 mei opgeeft, betaalt 12,50 euro (opgeven via eerdergenoemd e-mailadres), maar wie dat verzuimt moet 15 euro neertellen. Om 20.00 uur start de feestavond waar een band en dj zorgen voor een groots feest in de tent.

De festiviteiten vinden plaats tussen 12.30 en 00.30 uur bij ijsclub De Vaart aan de Stadwijksingel 1. De toegang tot het terrein is gratis en aan de kinderen is ook gedacht.
Maar er is nog meer te beleven: op 18 mei 21.00 uur: Rave van Fortuin en op 26 mei om 13.00 uur bierfietsen. Info: bestuur@kpjeemnes.nl.

Meer berichten