De Realisatie bouwt Land van Mauve; geïnspireerd op woningen uit de jaren 30 | Laarder Courant
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
De overeenkomst wordt bezegeld met een handdruk.
De overeenkomst wordt bezegeld met een handdruk. (Foto: PR)

De Realisatie bouwt Land van Mauve; geïnspireerd op woningen uit de jaren 30

  Buurt / wijk

BLARICUM - Wethouder Anne-Marie Kennis en Ed de Moor van De Realisatie BV hebben voor de zevende keer een overeenkomst getekend voor de realisatie van 21 woningen in De Blaricummermeent, het Land van Mauve.

Kennis is enthousiast over dit prachtige project van twintig twee-onder-een-kapwoningen en een vrijstaande woning in deelplan G3, op een van de laatste nog te ontwikkelen plekjes in De Blaricummermeent.

Geen onbekende
"Het is erg mooi om te zien dat ontwikkelaars zoals Ed de Moor steeds weer met een prachtig nieuw plan komen dat qua architectuur heel goed bij de kwaliteitseisen van de gemeente Blaricum past. De Realisatie is voor de gemeente dan ook geen onbekende."

Allure
In 2015 bracht De Realisatie de eerste Allure-woningen in De Blaricummermeent op de markt. De Allure- en Allure XL-woningen bleken een groot succes. Inmiddels staat de teller op 89 woningen en kijkt De Moor tevreden terug op zijn bijdrage aan De Blaricummermeent.

Vertrouwen
"We stapten op een minder gunstig moment van de markt in, maar het vertrouwen in De Blaricummermeent en in onze woningen was er. Wij bieden ruime, eigentijdse, kwalitatief hoogwaardige huizen aan, die zijn ontworpen en geïnspireerd op woningen uit de jaren 30, maar met hedendaagse stijlkenmerken. De Blaricummermeent is een schitterende nieuwbouwwijk geworden en wij zijn er trots op dat de gemeente Blaricum ons de kans heeft gegeven om daar een rol in te spelen."

Het nieuwste project van De Realisatie, Land van Mauve, gaat op 13 juni tussen 19.00 en 21.00 uur in het Experience Centre aan de Deltazijde 3 03 in Blaricum, in de verkoop.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371750&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>