Lustrumeditie Lions Gooische Rally voor drie goede doelen | Laarder Courant
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Foto: Lions Laren/Blaricum

Lustrumeditie Lions Gooische Rally voor drie goede doelen

  Buurt / wijk

BLARICUM - Het oude dorp van Blaricum is op 8 september het bruisend hart van de twintigste editie van de Lions Laren/Blaricum Gooische Rally. De oldtimer rally heeft een vaste plaats verworven in de jaarlijkse evenementen van Blaricum.

Ook dit jaar is het primaire doel om geld in te zamelen voor de geselecteerde goede doelen. Voor 2019 zijn dat: VUmc Alzheimercentrum, Becoming the best version of yourself en Wereldouders.

"We rekenen dit jaar weer op meer dan honderd deelnemers aan de oldtimer rally", zegt Hubert Ummels, voorzitter van de Rally commissie van de Lions Laren/Blaricum. "Alle auto's, bouwjaar ouder dan 1979, zullen in de loop van de middag in het dorp onder de ereboog finishen en voor het publiek tentoon worden gesteld."

De voorzitter belooft een gezellige drukte met veel vertier. Er zal live muziek zijn en de lokale horeca zal haar beste beentje voorzetten om er een gezellige middag voor iedereen van te maken.  

Voor de rally heeft de organisatie een beroep gedaan op een nieuwe uitzetter in de persoon van Jaap Jongman. Dit betekent een nieuwe impuls voor de lustrumeditie van dit evenement, waarbij op elk niveau een uitdagend traject is uitgezet. "We rekenen erop dat de inwoners van Blaricum en de rallydeelnemers middels een gezellige dag een mooi bedrag bijeen brengen voor de geselecteerde goede doelen, aldus Ummels.

Wie wil deelnemen aan de rally kan zich HIER inschrijven. 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371750&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>