Foto: © Bob Awick

Puzzelchallenge in het Huis van Eemnes

  Buurt / wijk

EEMNES - Het Huis van Eemnes organiseert deze zomer diverse activiteiten. Daaronder een puzzelchallenge voor gezinnen, die gisterenavond werd gehouden.

Drie teams met in totaal 10 deelnemers puzzelden tegen elkaar. Het ging er om wie het eerste klaar was of wie in de twee uur het verst was gekomen. Een beker viel de prijswinnaars ten deel.

1.000 stukjes
De puzzel was voor iedereen hetzelfde en bestond uit 1.000 stukjes en was van een stripachtige afbeelding van Times Square, waarop van alles en nog wat te zien was.

"Het was spannend of er wel genoeg deelnemers zouden zijn", vertelt Nienke Bunschoten, die de PR en communicatie doet, maar ook samen met de programmaraad, buurtsportcoaches en collega's het zomerprogramma samenstelde.

Zomerprogramma
"Zo'n activiteit hadden we nog nooit gedaan. Het is dus fijn dat er genoeg deelnemers zijn en het een gezellige puzzelavond kon worden." Het hele zomerprogramma is vrijwel nieuw.

"We hebben wel wat dingen meegenomen vanuit het oude programma in De Hilt, zoals de bingo en het Brandweer Spektakel. Dat zal er op deze nieuwe locatie wel anders uit gaan zien."

Vouchers
Via de agenda van de website van HuisvanEemnes.nl kunnen mensen zich inschrijven voor de verschillende activiteiten. Inwoners van Eemnes die weinig te besteden hebben, kunnen vouchers krijgen voor activiteiten. Lees daarover hier meer.

Meer berichten