Foto:

Blaer-Komt naar je toe voor soep en een praatje

  Buurt / wijk

BLARICUM - De Blaercom start weer met een activiteit, speciaal voor mensen die niet naar de Blaercom toe willen of kunnen. Bij die mensen komt ze aan de deur voor soep en een praatje in het kader van Blaer-Komt naar je toe!

“Het zijn bijzondere tijden”, licht Arke Nijhof toe. “Voor de zomer hebben we dit ook een aantal weken gedaan en toen waren mensen erg blij met dit initiatief. Het werd voor sommigen echt iets om naar uit te kijken.”

Oproep
“We proberen met zoveel mogelijk mensen in contact te komen waar dit een welkome afwisseling voor is, maar weten ook dat de mensen die dit het hardst nodig hebben vaak lastig te bereiken zijn. Daarom doe ik hier graag een oproep.”

“Kan iedereen eens om zich heen kijken of er er een buurman, buurvrouw of kennis is die het leuk vindt als één van onze vrijwilligers een lekker kopje soep komt brengen? We maken graag een praatje aan de deur en houden ons daarbij natuurlijk aan de coronamaatregelen.”

Opgeven
De actie is gratis en in principe voor bewoners van Blaricum dorp. “In andere gevallen moeten we even overleggen.” Het initiatief start 17 september en is daarna wekelijks op donderdag tussen 15.30 en 17.30 uur. Opgeven kan telefonisch via 035 ­531 43 83 of via activiteiten@blaercom.nl.

Meer berichten