Auteur Wiet de Boer en Bas Holshuijsen van de de Historische Kring Laren.
Auteur Wiet de Boer en Bas Holshuijsen van de de Historische Kring Laren.

Wiet de Boer signeert zijn boek ‘Straten & personen in het oude dorp Laren’ in Lindenhoeve

Buurt / wijk

LAREN - Bas Holshuijsen, voorzitter van de Historische Kring Laren (HKL), heeft het eerste exemplaar van ‘Straten & personen in het oude dorp Laren’ uitgereikt aan auteur Wiet de Boer.

‘Straten & personen in het oude dorp Laren’ vanaf 1850 tot 2020 is een rijk geïllustreerde boek met ruim 850 ansichtkaarten en foto’s die in opdracht van de Historische Kring Laren is vorm gegeven. Het 152 pagina’s dikke en kleurrijke boek, geschreven door Wiet de Boer, bevat informatie over Larense straten, paden en lanen met herinneringen en anekdotes over de karakteristieke bewoners.

Lindenhoeve
Wiet de Boer signeert zaterdagmiddag zijn boek van 14.00 tot 16.00 uur in de Lindenhoeve aan de Burgemeester van Nispen van Sevenaerstraat 29 in Laren.

HKL-leden hebben nog tot 5 december de mogelijkheid gebruik te maken van de voorinschrijving van 25 euro per boek. Het bestelde en betaalde boek kan op woensdag 2 december van 13.30 tot 14.30 en zaterdag 5 december van 14.00 tot 16.00 uur opgehaald worden bij de Lindenhoeve. De coronamaatregelen worden in acht genomen, dus is een mondkapje verplicht.

Boekwinkels
Niet-leden of leden die er meer willen kopen dan ze besteld hebben, kunnen het dan ook kopen voor 29,95 euro. Na 5 december is het boek ook te koop bij de Larense Boekhandel en Bruna Laren.

Uit de krant