Afbeelding

De Kerstwensboom staat weer in Laren

Buurt / wijk

LAREN - De Kerstwensboom Laren, bij de voormalige Rabobank aan de Burgemeester van Nispen van Sevenaerstraat, staat er weer. Inwoners van Laren kunnen een mooie wens voor elkaar in de boom hangen.

Je kunt jouw wens opschrijven op een houten kaartje dat klaarligt bij de Larense Boekhandel en bij de voormalige Rabobank. De kaartjes liggen er op vrijdag, zaterdag en zondag van 14.00 tot 17.00 uur.

De meest bijzondere wensen worden gepubliceerd op de website Bol-an.nl en de Facebookpagina’s van ‘Je bent een echte Laarder als’, ‘Als inwoner van Laren Praat je mee’ en ‘Laren Ditjes & Datjes.’ De kunstenaars van SKIL zullen de boom uitbundig versieren.

Burgemeester Nanning Mol hangt op zaterdag 5 december de eerste kerstwens in de boom. De kerstwensboom is een initiatief Ineke Hilhorst, met medewerking van Gemeente Laren, Bijzonder Laren, bestuur en kunstenaars SKIL, Side Landscaping Gert Prosman, Wilco Prosman Verrijder Verhuur, beheer DDBG, Eric Hurink, Monique Kropman, Valentijn Zwanikken en de Larense boekhandel. 

Uit de krant