Afbeelding
Foto: Reuver Fotografie

Bouw van appartementencomplex ‘La Gare’ is gestart

zo 21 nov 2021, 09:34 Buurt / wijk

LAREN - De bouw van het appartementencomplex La Gare is vorige week officieel gestart. Wethouder Ton Stam opende de werkzaamheden door het storten van de liftschacht, een noodzakelijk onderdeel voor de bouw. Dit feestelijke moment werd samen met een aantal toekomstige bewoners, Friso Woudstra (architect), Lakenvelder Investment Group, Bouwbedrijf WBC, Kappelle Makelaars en Art of Living by Marquiette Makelaars gevierd.

De twaalf luxueuze appartementen zijn voorzien van royale leefruimtes. Dankzij de hoge plafonds en ramen halen de woningen volop licht, zuurstof en de omliggende natuur naar binnen. Wethouder Stam: ¨Het nieuwbouwcomplex la Gare koppelt historiserende architectuur aan ultramodern wooncomfort en vormt met zijn twaalf luxueuze appartementen de entree van ons prachtige dorp. Golden River wordt opgevolgd door een fraai vormgegeven nieuwe ontwikkeling. Ik wens de toekomstige bewoners een mooie toekomst en ben blij dat de bouw van La Gare nu voorspoedig van start is gegaan!¨ 

Ingmar Dirkse van den Heuvel, Managing partner LIG* vertelt dat ze zeer verheugd en trots zijn op de start van de realisatie van het project. De start brengt voor LIG een speciale verantwoordelijkheid met zich mee waar ze van overtuigd zijn dat het gebouw uitstekend zal passen in zijn omgeving, op de historische plek. Het landmark wordt eind 2022/begin 2023 opgeleverd en dan kunnen de bewoners met plezier er gaan wonen. 

*LIG: Lakenvelder Investment Group ontwikkelt voor haar netwerk aan institutionele en private beleggers in Nederland en daarbuiten hoogwaardige, duurzame residentiële-, zorg- en hotelprojecten op uitstekende locaties.

Afbeelding
Zes coronapatiënten in Tergooi MC: ‘We zijn voorzichtig positief’ Coronavirus 2 dagen geleden
Afbeelding
‘Meins koolraap’ Bol-an 2 dagen geleden
Afbeelding
PoëzieWeek met Elisabeth Lockhorn in bibliotheek Laren Cultureel 2 dagen geleden
Afbeelding
Studenten Conservatorium van Amsterdam treden op in Papageno Huis Laren Cultureel 2 dagen geleden
Afbeelding
Voorleesfeestje met Willeke Alberti in Brinkhuis Laren Cultureel 2 dagen geleden
Afbeelding
Online bewonersavond over participatieavond voor inwoners Laren Algemeen 3 dagen geleden
Afbeelding
Palliatieve Terminale Zorg zoekt vrijwilligers voor ondersteuning zorg Zorg 3 dagen geleden

Uit de krant