Afbeelding
Foto: Christians and Cars

Christelijke autoliefhebbers rijden door Laren en Blaricum

Cultureel

LAREN/BLARICUM - ‘Christians and Cars’ organiseert een automeeting met twee prachtige toertochten op zaterdag 24 september door allerlei bijzondere plaatsen, waaronder Laren en Blaricum.

Tientallen autobezitters doen hieraan mee, maar liefhebbers die een bijzondere auto hebben én christen zijn, kunnen nog steeds inschrijven. Tot uiterlijk zaterdag 17 september zijn inschrijvingen welkom, het kan via ChristiansandCars22@gmail.com of Whatsapp: 06-37458557.

Deelnemers verzamelen op het terrein van de Nederlands Gereformeerde Kerk in Zeewolde. Na opening met een gebed voert de route in twee etappes naar een bijzonder autobedrijf in Nunspeet. Tussendoor is er een gezamenlijke lunch in de Kerk.

Zondagsrust respecteren
Christians and Cars is begin 2022 gestart met het organiseren van meetings en toertochten voor christelijke autoliefhebbers zonder winstbejag. Vaak komen autoclubs op zondag bij elkaar, maar om de zondagsrust te respecteren rijden ze bewust op zaterdag. Het programma duurt van 10.00 uur tot ongeveer 17.00 uur.

Uit de krant