Deo et Arti
Deo et Arti Foto: Deo et Arti

Deo et Arti brengt afwisselende Eenakteravond

Cultureel

EEMNES - Toneelvereniging Deo et Arti heeft dit seizoen weer een prachtig programma op stapel staan en opent met een interessante eenakteravond. Drama, komedie, tragikomedie met de optredens “Welwezen”, “Vier zonder troef” en “Vrouw alleen”. Het belooft een leuke avond!

“Welwezen” is door Peter van Straaten gemaakt en Liesbeth Bakker doet de regie. Het stuk gaat over hulpverleners die nu even niet willen helpen want er staan belangrijke vergaderingen op de agenda. Uitgerekend dan komt er een cliënt langs die eisen stelt en direct geholpen wil worden. Wat volgt is een kritische, komische en absurde woordenwisseling waarin beide partijen worstelen met de onmacht van de ander.

“Vier zonder troef” regisseert Maitta Tegenbosch. Dit is een kort verhaal over de duistere kant van het menselijk karakter; een echtpaar dat een streek wil uithalen met hun gasten lijkt zelf bedrogen te worden.

En als laatste, “Een vrouw alleen”, gemaakt door Dario Fo, met als regie: Colette van Dijk. Dit stuk gaat over drie vrouwen die een kijkje in hun dagelijks leven. Ze praten opgewekt met de buurvrouw aan de overkant. Af en toe komt er een pijnpuntje langs. 

Spel
Het spel van “Welwezen” wordt gespeeld door Clifford Zegers Veeckens, Lisa Harrison en Corien Brouwer. Het spel van “Vier zonder troef”  Linde Beemsterboer, Annemiek Dombroek, Wim Kroes en Berry Ruisendaal. En het spel van “Een vrouw alleen” is door Dean van Koningsveld, Annemieke van der Poel en Angelique Scherpenzeel.

Praktische informatie 
De voorstellingen zijn op: 14, 15, 21, 22, 28 oktober en 30 oktober 2022, de aanvang is om 20.15 uur en op 30 oktober is de aanvang 14.30 uur. Het is in Theater de Hasselbak, Hasselaarlaan 1d te Eemnes. Entree kost 12,50 euro.

Kaarten zijn te bestellen via www.deoetarti.nl of telefonisch 06-43866771. Meer informatie is te vinden op www.deoetarti.nl.

Uit de krant