De Vituskerk.
De Vituskerk. Foto: Wendie Bakker

Wendie Bakker wint fotowedstrijd Blaricum

Mensen

BLARICUM - Wendie Bakker (23) is met een hele creatieve foto van de Sint Vituskerk de winnares geworden van de fotowedstrijd die in het kader van Kunststad Blaricum afgelopen zondag werd georganiseerd.

"Ik maak heel graag foto's en het liefst net iets anders dan andere", reageert Wendie. "Het leek me erg leuk om iets extra's uit de 21ste eeuw erin te verwerken (de telefoon) en hier heb ik een oude foto van de Vituskerk bij gezocht. Met deze foto heb ik gepuzzeld zodat de twee foto's in elkaar overlopen en het thema goed naar voren komt. Ik heb hetzelfde gedaan met het tolhuisje, maar daar was het effect wat minder."

Celine Godfroy kiekte Henk van den Bergh in de smederij en werd hiermee tweede. De derde prijs ging naar Debbie Croonen-Bakker. Zij legde de ANWB-paal op de rotonde in de Bijvanck vast op de gevoelige plaat. De kinderprijs is gewonnen door de 6-jarige Eva Keus. In totaal deden negentien mensen mee aan de wedstrijd. Hun opdracht: Blaricum in heden en verleden.

Het tolhuisje.
Henk van den Bergh in de smederij.
ANWB-paal op de rotonde in de Bijvanck.
V.l.n.r.: Debbie Croonen-Bakker, Wendie Bakker, wethouder Liesbeth Boersen en Celine Godfroy. Vooraan: Eva Keus (winnaar kinderfoto).

Uit de krant