Manueel therapeut Samira Waanders in haar praktijk.
Manueel therapeut Samira Waanders in haar praktijk.
De ondernemer vertelt

Bij Fysio Masters kom je snel van je pijn af

Bedrijven

EEMNES - Tijdens een bezoek aan de nieuwe fysiotherapiepraktijk Fysio Masters in Gezondheidscentrum De Driesten in Eemnes vertelt manueel therapeut Samira Waanders hoe ze in het vak terecht is gekomen.

"Ik wil elke dag mensen van pijn bevrijden en hen helpen aan een sterker en soepeler lichaam. Dat is wat ik graag doe en kán." Als kind groeide Samira op in Mumbai, India. "Ik was altijd al heel energiek en gedreven. Er is daar veel leed en dat triggerde mij toen al om er iets mee te doen. Vorig jaar ben ik Fysio Masters begonnen en ga bij elke behandeling voor het beste resultaat van een patiënt. Vandaar dat ik ook best trots ben op de 9,5 op Zorgkaart."

Bij Samira kun je terecht voor de meest voorkomende klachten, zoals lage rug-, nek-, schouder-, heup-, enkel- en kniepijn. "Deze klachten kunnen veroorzaakt worden door veroudering, zoals artrose of reuma. Echter, veel vaker heeft de oorzaak te maken met overbelasting, een verkeerde houding of stress en kunnen spieren gaan verkrampen. Met manuele therapie en massage kunnen je spieren snel ontspannen en met dry needling kan verkramping vrijwel meteen worden uitgeschakeld. Dat is ook het leuke van mijn vak. Mensen komen met veel pijn binnen en een half uur later gaan ze blij en zonder pijn de deur uit."

Maar hoe maakt Fysio Masters het verschil? "In 't Gooi wonen hele succesvolle mensen. En dat is logisch. Veel mensen zijn hartelijk, bijzonder getalenteerd, veeleisend en daardoor succesvol. Iedereen wil in zo’n kort mogelijke tijd van zijn klachten af. Dat past bij onze bedrijfsfilosofie. Ik wil een team opbouwen van supergedreven professionals die elkaar aanvullen in expertise. Daarom ben ik ook altijd met nieuwe ontwikkelingen bezig en neem ik elke ervaring mee in mijn diagnose en opstelling van de meest effectieve behandelmethode. Je kunt in 't Gooi alleen maar succesvol zijn en blijven als je erg goed bent in je vak."

Uit de krant