Afbeelding
Foto: Peter van Rietschote

Blaricum Music Festival 2019 krijgt haar eigen Festival Coupe!

Algemeen

BLARICUM - Caroline Kooij, eigenares van IJssalon De Hoop heeft speciaal voor de tweede editie van het Blaricum Music Festival een Festival IJs Coupe gemaakt. Iedere concertbezoeker die deze ijsbeker bestelt krijgt een tweede coupe naar keuze gratis.

Het eerste ijsje, met diverse muzikale ingrediënten, is gistermiddag door Kooij uitgereikt aan Peter Santa, de initiatiefnemer van het festival. Voor de coupe is 100% arabica koffieijs, Beso Doble ijs en pure sorbet chocolade ijs gebruikt. Dit wordt gecombineerd met chocoladesaus, hele hazelnoten en slagroom. Het geheel is afgewerkt met een muzikaal chocolaatje.

Kooij heeft meegewerkt aan de #ikgazekerook promotiecampagne via sociale media. Deze campagne is het geesteskind van Rik Felderhof en hieraan hebben landelijk - en lokaal bekende Blaricummers - vrijwillig meegewerkt. De succesvolle campagne en de (financiële) steun van een groot aantal lokale inwoners laat zien dat Blaricum en omstreken zich volop inzet om het muzikale feest dat initiatiefnemer Peter Santa deze dagen voor ogen heeft tot een overweldigend succes te maken.

De tweede editie van het Blaricum Music Festival wordt donderdag 27 juni om 20.00 uur in de Vituskerk feestelijk geopend door burgemeester Joan de Zwart-Bloch.

Uit de krant