Arno van der Heyden in 'Heksenjacht'.
Arno van der Heyden in 'Heksenjacht'. Foto: Pjotr Wiese

Voorstelling 'Heksenjacht' door Arno van der Heyden in Theater de Hasselbak in Eemnes

Cultureel

EEMNES - Melancholeuke liedjes en blijzondere verhalen zijn te horen in de cabaretvoorstelling 'Heksenjacht', die zaterdag 20 januari (20.15 uur) wordt gebracht door Arno van der Heyden. Dit intieme cabaret met verrassende beelden is te zien in Theater de Hasselbak aan de Hasselaarlaan.

Arno van der Heyden komt langs met zijn crew om een heuse speelfilm te draaien. Hij gaat op zoek naar de mooiste locaties in de omgeving. Lokale helden spelen de hoofdrol in de reconstructie van de waargebeurde en mysterieuze geschiedenis van 'De heks van…'. In deze vrijwel vergeten geschiedenis wil de woedende bevolking de heks op de brandstapel gooien. Op dat moment echter verschijnt de held van het verhaal ten tonele… en dat blijkt Arno zelf te zijn.

Dit vurige verhaal wordt met hart en ziel verteld en omlijst met passievolle liedjes. De bezoekers zijn getuige én onderdeel van de productie van 'Heksenjacht'. Met camerawerk van de Russische Pjotr Wiese, composities van de hand van de nuchtere Drentse Bas Mulder en onder de meedogenloze regie van art-director en hoofdrolspeler Arno van der Heyden.
Kaarten kosten 12,50 euro. Reserveren via www.hasselbak.nl.

Uit de krant