Leerlingen International School Laren met de opbrengst voor Oekraïene
Leerlingen International School Laren met de opbrengst voor Oekraïene Foto: Aangeleverd

Leerlingen International School Laren halen 9.000 euro op voor Oekraïene

Mensen

LAREN - Cupcakes bakken, een sponsorloop, filmavond en een loterij; met deze activiteiten hebben grade 9 leerlingen van de International School Laren maar liefst 9.000 euro opgehaald voor de vluchtelingen uit Oekraïene.

De leerlingen zijn heel trots op het eindresultaat. Woensdag 13 april is de cheque met het opgehaalde bedrag officieel uitgereikt aan Josefien Robijn. Zij heeft dit bedrag namens Unicef in ontvangst genomen. Het bedrag zal worden overgemaakt naar giro 555.

Bakken en presenteren
“Sommige leerlingen hebben tien uur in de keuken gestaan om te bakken, andere hebben het project gepromoot voor de leerlingen van de hele school terwijl ze presenteren heel spannend vinden.”

“Op deze manier hebben ze nieuwe ervaringen opgedaan en een verschil kunnen maken voor hun directe omgeving”, aldus Gabriëlla Mohrmann, directeur International School Laren.

Groeiende school
De International School Laren is een jonge groeiende school in Laren met leerlingen van over de hele wereld. “Het onderwijs op de IS Laren gaat uit van de principes van het International Baccalaureate zoals goed leren communiceren en zorg dragen voor je omgeving en risico durven nemen.”

Uit de krant