Misha Zenin uit Malta, recht in het midden naast zijn ouders is de 100ste leerling.
Misha Zenin uit Malta, recht in het midden naast zijn ouders is de 100ste leerling. Foto: ISL

100ste leerling voor International School Laren

Mensen

LAREN - De International School Laren (ISL) heeft recentelijk haar 100ste leerling verwelkomd. De school heeft in maar drie jaar tijd een indrukwekkende groei doorgemaakt. 

Misha Zenin uit Malta is de 100ste leerling van de ISL. Voor de meivakantie kregen hij en zijn ouders een hartelijk onthaal met bloemen, klompsloffen en veel enthousiasme van zijn klasgenoten, het onderwijsteam en de andere leerlingen van de school. 

Bruisende school
Nu ze in het schoolgebouw van Laar & Berg aan de Langsakker 4 in Laren gehuisvest zijn, maakt de ISL op dit moment een enorme groei door.

Drie jaren geleden waren er maar 17 leerlingen in een klaslokaal, nu wordt er in augustus met 125 leerlingen gestart, verdeeld over vijf verschillend leerjaren, zowel in het Middle Years Program als het Diploma Program.  

Accreditatie
De ISL is een bruisende, internationale gemeenschap, met een volledige accreditatie van de International Baccalaureaat Organisation.

Leerlingen komen uit alle delen van de wereld en voelen zich hier veilig. Precies zoals Misha het verwoordde: “De leerlingen op de ISL zijn zo aardig, ik wil hier niet meer weg.”

Uit de krant