Het kwintet Iris & Friends.
Het kwintet Iris & Friends. Foto: PR

Kerst met Iris & Friends in Blaercom Jazz Café

Mensen

BLARICUM - Het kwintet Iris & Friends speelt op zondag 11 december vanaf 15.00 uur een speciaal kerstprogramma in het Blaercom Jazz Café. Maar dat betekent niet dat er uitsluitend kerstsongs uit het Great American Songbook worden gespeeld. Ook het jazzy repertoire komt aan de beurt.

Het wordt dus een mix van swing, blues, tenderness en kerst. Het kwintet is een regelmatige gast in het Blaercom Jazz Café. De zangeres staat bekend om haar smaakvolle repertoire van vooral mooie melodieën. 

Bij ‘the Friends’ schuift deze keer pianist Hugo van Os aan. Hij heeft piano gestudeerd aan de Manhattan School of Music in New York. Ook heeft hij zijn conservatoriumopleiding voltooid aan het Hilversums Conservatorium en volgde hij masterclasses bij de Amerikaanse beboplegende Barry Harris. De andere leden van het kwintet zijn Bas Toscani op trompet en bugel, contrabas Rob Veenhuizen en drummer Pim Toscani. 

Het Blaercom Jazz Café vindt plaats in het dorpshuis De Blaercom aan de Schoolstraat 3 in Blaricum. Een kaartje kost 10 euro, inclusief bittergarnituur. Reserveren kan door een mail te sturen naar info@blaercom.nl of bellen met 035-5314383.

Uit de krant