<p>Match zou het doelwit van de inbraak zijn geweest.</p>

Match zou het doelwit van de inbraak zijn geweest.

(Foto: Google Maps)

Auto rijdt in op winkel aan de Brink bij poging inbraak

  112

LAREN - Een auto is vannacht ingereden op de winkel van Match aan de Brink in Laren. De politie heeft een verdachte aan kunnen houden. De politie zoekt getuigen en is ook nog op zoek naar anderen in deze zaak.

Rond 0215 uur reden drie auto’s achter elkaar over de Brink in Laren. Eén van die voertuigen probeerde vervolgens met de auto de winkel binnen te rijden. De politie was snel in de buurt. Zodra de inbrekers de politie in de gaten kregen gingen ze ervan door. De achtervolging werd ingezet.

Hilversumseweg
Even later kon het voertuig dat de winkel probeerde in te rijden aan de Hilversumseweg in Laren tot stilstand worden gebracht. Een 21-jarige verdachte uit Utrecht kon hierbij worden aangehouden. Het voertuig werd daarbij in beslag genomen. Er werd ook niets buit gemaakt.

De politie is nog op zoek naar de andere voertuigen en verdachten en vraagt mensen die iets hebben gezien vannacht in de omgeving van de Brink zich te melden. Ook camerabeelden van bijvoorbeeld de vluchtende voertuigen zijn welkom. Bellen kan met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Meer berichten