De auto kan als verloren worden beschouwd.
De auto kan als verloren worden beschouwd. Foto: © Foto Miché / Bastiaan Miché

Vrouw uit Eemnes botst tegen boom en belandt in het water

112

EEMNES - Een 50-jarige vrouw uit Eemnes is in de nacht van woensdag op donderdag overgebracht naar het ziekenhuis, nadat zij met haar auto tegen een boom was aangereden en in de ‘s-Gravelandsevaart belandde. Hoe het nu met haar gaat is niet bekend.

Het incident vond rond 23.30 uur plaats op de kruising van de Kromme Rade en de Vreelandseweg (N201), net buiten Hilversum. De vrouw kwam vanuit Loosdrecht, miste een flauwe bocht en botste tegen de boom. Vervolgens belandden het voertuig én de boom in het water.

De politie kwam enigszins per toeval achter het ongeval. “Een collega was onderweg naar een andere melding toen hij op de N201 iemand zag zwaaien”, aldus een woordvoerder. “Nadat hij gestopt was bleek er een auto te water te liggen en op de kant een vrouw.”

Vervolgens zijn direct andere hulpdiensten ingeschakeld voor medische assistentie en om onderzoek te doen naar mogelijk andere slachtoffers. Die waren er niet. De vrouw uit Eemnes leek geen letsel te hebben opgelopen, maar is voor de zekerheid wel een nacht ter observatie gehouden. “Naar de exacte toedracht van dit ongeluk wordt nog onderzoek gedaan, maar het is vrijwel zeker dat hier geen andere partijen bij betrokken waren”, besluit de politiewoordvoerder.

De auto kan als verloren worden beschouwd.

Uit de krant