Afbeelding

Doorzichtig windscherm kopen, wat is nog meer leuk en handig voor het terras?

Advertorial

Het terras is vaak het centrum van de tuin. De plek waar je samenkomt en lekker kunt ontspannen! Wie weet heb je wel meerdere zithoekjes in de tuin, maar in elk geval hopelijk een. Is de rest van de tuin eigenlijk wel in orde en wil je juist even het terras aanpassen? Met een aantal grote en kleine aanpassingen kun je namelijk het terras van je dromen creëren! Daar heb je niet veel voor nodig, wel een goed plan om alles uit te voeren. Lees je mee?

Een terras is het hart van de tuin. Een plek waar je samenkomt, een feestje viert of even een uurtje in de zon ligt. Veel mensen hebben een terras met wat tegels en meubels erop en dat is het. Je kunt de plek zoveel leuker maken door nog wat dingen toe te voegen. Het moet natuurlijk niet een grote kitsch boel worden, maar een aantal dingen kunnen de ruimte echt verbeteren.

Goede tuinset

Een tuinset mooie planten is niet alleen handig, zorg er ook voor dat deze heel comfortabel zit. Je ziet tegenwoordig echt de mooiste tuinsets voorbij komen. Van mooie bamboe exemplaren tot moderne grijze tuinsets. Elke tuinset hoort bij een bepaalde stijl. Ook zie je tegenwoordig veel tuinset met luxe kussens bijvoorbeeld, zo weet je zeker dat je er lekker bij zit in de zomer.

Vloerkleed

Een vloerkleed in de tuin moet je zeker doen! Het geeft zoveel sfeer aan het terras. Je moet niet denken aan een wollen exemplaar, maar eentje van kunststof. Deze worden zeer mooi gemaakt en maken het terras helemaal af, dat zal je zien. Een vloerkleed is bovendien lekker voor je voeten en de kids kunnen erop spelen als ze willen. Dat scheelt ook weer wat zand in het speelgoed van de kleintjes.

Spiegel

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… Een spiegel doet wonderen voor het terras. Je kunt deze namelijk optisch vergroten door deze op te hangen. Het staat leuk en apart in de tuin en het heeft iets bijzonders. En het is juist leuk als ie ook een beetje verweerd raakt, dat mag best.

Windscherm

Een windscherm is ook erg handig voor het terras. Je zit uit de wind en je kunt deze ook gebruiken ter bescherming voor de zon. Zo weet je zeker dat je er goed bij zit in de zomer! Een doorzichtig en oprolbaar windscherm is geschikt voor vele terrassen. Een windscherm is verkrijgbaar in allerlei formaten, zo zit er altijd wel eentje bij die geschikt is voor je terras. Ook kun je er eentje op maat laten maken als dit niet het geval is.

Er zijn een aantal dingen die het terras gelijk een stuk leuker maken! Zo geniet jij dus langer op het terras en zit je met plezier in de tuin. Heerlijk om hier te zitten als het zonnetje schijnt. Kop koffie erbij en het krantje lezen..

Afbeelding
Uitgebreide kunstexpositie bij Gijselman Exposities met diverse werken Cultureel 18 uur geleden
Afbeelding
Ex-stadsdichter Gerard Wortel en cellist Bas van Waard in Brinkhuis Cultureel 18 mei, 16:55
Afbeelding
Samen genieten van het Goede Buren Diner in Eemnes Mensen 18 mei, 12:42
Afbeelding
Thema Sint Jansprocessie ‘Op de weg van de Vrede’ Cultureel 18 mei, 07:32
Afbeelding
Koninklijke onderscheiding dominee Job de Bruijn Mensen 17 mei, 16:32
Afbeelding
Aanpassingen tracé snelle bus in Blaricummermeent Algemeen 17 mei, 15:40
Afbeelding
Twee dagen schaapscheerdersfeest bij Goois Natuurreservaat Natuur en Milieu 17 mei, 07:30

Uit de krant