Afbeelding

Wat zijn de beste wandelschoenen voor dames?

Advertorial

Op zoek naar praktische wandelschoenen die er ook nog stylish uitzien? Dan heeft ZOO Footwear precies wat je zoekt! Dit Nederlandse merk maakt al sinds 1977 prachtige en comfortabele schoenen van goede kwaliteit leder. Voor iedere kledingstijl is wel een geschikt exemplaar te vinden, want deze outdoor schoenen komen in verschillende kleurtjes en designs. 

Waarom is leer het beste materiaal voor wandelschoenen?

Kijk je naar het materiaal, dan is leder vaak de beste optie voor outdoor schoenen. Waarom? Leer is erg sterk en kan daarom wel tegen een stootje. Leren wandelschoenen zijn daardoor erg duurzaam. Daarnaast ademt leer ook, dus krijg je er geen zweetvoeten in. En ga je voor outdoor laarzen van ZOO Footwear, dan is het leer ook nog eens bewerkt met het gepatenteerde Acquastop Membraan. Dit zit tussen de binnenvoering en de buitenste laag in en zorgt ervoor dat het leer waterdicht is. Waterdichte wandelschoenen zijn namelijk wel zo handig als je per ongeluk in een plas water stapt!

De mooiste outdoor schoenen van dit seizoen

Ook als je naar trendy dames wandellaarzen zoekt, dan zit je bij ZOO Footwear goed. De laarzen komen namelijk in allerlei mooie kleurtjes zoals fuchsia, kaki en rood. Hiermee maak je dus echt een fashion statement. Wil je liever tijdloze en onopvallende wandelschoenen? Ga dan voor de bruine, zwarte of grijze outdoor boots. Wat je kledingstijl dus ook is, je kunt altijd slagen bij ZOO Footwear. Wil je direct alle wandellaarzen online bekijken? Check dan snel de webshop van ZOO Footwear

Zo heb je het langs plezier van je mooie wandelschoenen

Heb je jouw favoriete wandelschoenen voor dames nog niet gevonden? Kijk dan eens in de webshop van ZOO Footwear. Of ga eens naar Google en gebruik de zoekopdracht ‘wandelschoenen dames’, je zult een hoop geschikte resultaten te zien krijgen.

Heb je inmiddels de geschikte wandelschoenen gevonden? Dan wil je er natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Spray de schoenen daarom om de paar weken in met een impregneerspray. Deze vuil- en waterafstotende spray zorgt ervoor dat vocht en vuil zoveel mogelijk van de schoen “afglijdt” en dus niet in het materiaal gaat trekken en voor vlekken gaat zorgen. Merk je dat je leren wandelschoenen een beetje uitgedroogd zijn, dan poets je ze even in met ledercrème of -wax. Dit houdt het leer ook lekker soepel, zodat de wandelschoenen weer goed om je voeten aansluiten en als gegoten zitten. 

Uit de krant