Nadine neemt tijdens de behandeling ook voedings- en bewegingsadviezen door.
Nadine neemt tijdens de behandeling ook voedings- en bewegingsadviezen door. Foto: Bob Awick
Advertorial

Wil jij voor de zomer extra centimeters kwijt? Kom naar TC Clinics in Eemnes!

Bedrijven

EEMNES - Gericht afvallen op specifieke plekken en ook nog veilig en pijnloos en met snel resultaat? Dat kan bij TC Clinics aan de Bramenberg 26j in Eemnes. Met een kuur kan drie tot tien centimeter omvangverlies gerealiseerd worden. In combinatie met meer bewegen en de juiste voeding (een crashdieet is niet nodig) kan dit oplopen tot twintig centimeter (buikomvang), laat rayonmanager Nicole de Vries (31) weten.

De behandeling duurt ongeveer een uur en staat gelijk aan minstens driemaal dertig minuten intensief sporten. Hoe werkt het? Door een lichaamszone met de TC CRYO tot in het spierweefsel 15 minuten te verkoelen tot 6°C en vervolgens te verwarmen tot 41°C (en dit meerdere keren te herhalen) wordt het verbrandingsproces van vetcellen in gang gezet.
Witte vetcellen worden hierbij door een lichaamseigen hormoon actief gemaakt en nemen de kenmerken aan van bruine vetcellen. Deze laatste hebben als kenmerk dat ze kunnen verbranden. Voor een echt zichtbaar resultaat zijn minimaal drie behandelingen nodig. De behandeling kan na twee weken herhaald worden. Snel resultaat boeken kan dus. Zelfs nog voor deze zomer! Daarnaast gaat de TC CRYO ook de strijd aan met cellulite, lymfo- en lipodeem en heeft TC Clinics ondertussen ook goede resultaten geboekt met diabetes 2-patiënten.


Waarom kiezen voor TC CRYO? 1. Slanker zonder operatie. 2. Egaal en blijvend resultaat. 3. Geen herstelperiode. 4. Medisch gecertificeerd en 5. Veilige temperaturen (geen bevriezing!). "Neem de kuur wel serieus", adviseert Nicole. "Zet een knop om en ga niet 's avonds langs bij McDonald's of Beo", glimlacht zij.

Prachtige combinatie

Nadine (41) wordt het gezicht van de Eemnesser vestiging. Met haar achtergrond als sport- en voedingsdeskundige omarmt ze dit mooie concept. "Echt een prachtige combinatie", zegt zij. Een dame die kennismaakt met de TC CRYO zegt: "In het begin voelt het vreemd, maar het is pijnloos." Wie dus nu een afspraak maakt kan niet alleen slanker, maar ook met een strakkere huid de zomer in! Ook is het mogelijk meerdere zones tegelijk te behandelen.
Tot en met 30 juni heeft TC Clinics een openingsaanbieding. Wie met een behandeling wil kennismaken betaalt 79 euro en voor hen die het direct hartgrondig willen aanpakken, kost een kuur van drie behandelingen 299 euro. De behandelingen zijn zowel geschikt voor mannen als vrouwen. TC Clinics is te vinden aan de Bramenberg 26j. Bewust niet in het hart van Eemnes? "Jazeker", zegt De Vries. "Onze bezoekers kunnen hier undercover zijn en voor de deur parkeren." Telefoon 085-0240402.

Officiële opening

De officiële opening vindt plaats op zondag 10 juni vanaf 10.00 uur. Een ieder die deze dag langskomt, krijgt een gratis behandeling ter waarde van 119 euro. Meld je hiervoor aan via eemnes@salontcclinics.nl. Het enthousiaste team staat die dag voor je klaar.

Uit de krant