Nieuw woongebied Ruijtersweide met 44 woningen in Zuidpolder - Eemnes.
Nieuw woongebied Ruijtersweide met 44 woningen in Zuidpolder - Eemnes. Foto: Projectbureau Zuidpolder

Start inschrijving 44 woningen in Ruijtersweide

Buurt / wijk

EEMNES - De inschrijving voor de 44 woningen in Ruijtersweide in Zuidpolder start vanmiddag om vijf uur via www.ruijtersweide.nl.

Geïnteresseerden kunnen het inschrijfformulier in een beveiligde webomgeving invullen. Bij meerdere gegadigden voor dezelfde woning, vindt onder leiding van een notaris op een later tijdstip een loting plaats.

Opvallend is de variatie in uiterlijk van de 44 woningen en het aanbod. Er komen luxe vrijstaande woningen, ruime twee-onder-een-kapwoningen, statige herenhuizen en starterswoningen. "De harmonie en variatie in de oud-Hollandse architectuur en de chaletstijl uit het begin van de 20ste eeuw zorgen voor afwisseling, in een dynamisch geheel. Overstekende daken, bovenlichten bij de ramen en mooie raamverdelingen met roedes zorgen voor een natuurlijk dorps beeld, alsof Ruijtersweide met de jaren is gegroeid”, aldus de architecten Walter Zeinstra en Bart Weusten.

Meet & Greet
Brochures en inschrijfformulieren zijn ook verkrijgbaar tijdens de Meet & Greet op donderdag 14 juni tussen 19.00 en 20.30 uur in Grandcafé Eemland aan de Laarderweg 74 in Eemnes. Tijdens deze avond staan makelaars en bouwers klaar om alle vragen te beantwoorden.

Uit de krant