Bob Schoeman van Linq en wethouder Anne-Marie Kennis toosten op de overeenkomst.
Bob Schoeman van Linq en wethouder Anne-Marie Kennis toosten op de overeenkomst. Foto: Gemeente Blaricum

Overeenkomst met Linq Projecten voor Blaricummermeent

Buurt / wijk

BLARICUM - Wethouder Anne-Marie Kennis van tekende gisteren voor de 5e keer een overeenkomst met Linq Projecten. Deze keer gaat het bedrijf 14 14 twee-onder-een-kapwoningen bouwen aan de Meentstroom. 

"Met het winnen van de selectieprocedure voor deze ontwikkeling staat de teller voor Linq in De Blaricummermeent op 85 woningen", vertelt Bob Schoeman van Linq trots.

Buurtjes
"De projecten Gooische Gaerde, De Twaalf Edelen en Vitae Nova zijn al gerealiseerde projecten en stuk voor stuk prachtige buurtjes geworden met elk een heel eigen karakter."

"Voor het onlangs verkochte Blaricum op Zoom wordt dit jaar nog de eerste paal geslagen en de bouw van het Blaricum op Zoom fase II start begin 2019. Hiermee hebben we een mooie bijdrage kunnen leveren aan deze schitterende en gevarieerde woonwijk."

Verkoop
Na de zomer start de verkoop van het project Blaricum op Zoom fase II. Nieuw bij dit project is de verkoopondersteuning door middel van een virtual reality app. De app geeft weer hoe het project er na de realisatie uit komt te zien, door een virtual reality bril op te zetten waan je jezelf in het project.

Met het ondertekenen van de overeenkomst zijn bijna alle plannen voor deelplan D in De Blaricummermeent zo goed als definitief. De laatste ontwikkelaar en kaveleigenaren werken op dit moment de definitieve ontwerpen uit.
 

Uit de krant