Lekker Laren in 2017.
Lekker Laren in 2017. Foto: Bob Awick

Streep door Lekker Laren 2018

Cultureel

LAREN - Het culinaire evenement 'Lekker Laren' gaat deze zomer niet door. Door het wegvallen van enkele trouwe partners krijgt de organisatie de begroting niet rond.

'Lekker Laren' stond gepland van 30 augustus t/m 2 september. Volgens de organisatie is er enthousiast aan de voorbereiding gewerkt, maar lukte het niet om voldoende partners te vinden om Lekker Laren naar het gewenste kwaliteitsniveau te tillen. 

Sonny's Inc gaat wel door
Dat betekent niet dat er ook een streep gaat door Sonny's Inc Live in Laren. Integendeel: dat feestelijke concert vindt gewoon plaats op zaterdag 1 september in Laren. 

Geld terug
De organisatie laat via een persverklaring het volgende weten "We begrijpen uiteraard dat bezoekers teleurgesteld zijn. Diegene die een ticket via de website van Lekker Laren hebben gekocht, krijgen hun geld automatisch teruggestort én ontvangen daarnaast een gratis ticket voor Sonny's Inc Live in Laren op zaterdag 1 september 2018. De organisatie zal iedereen met een gekocht Lekker Laren ticket hiervan op de hoogte te stellen."

Het concert van Sonny's Inc op 1 september gaat wel door. (Foto Bastiaan Miché)

Uit de krant