Afbeelding
Foto: Gemeente Laren

Programmaboekje Volksuniversiteit voor wethouder Karin van Hunnik

Algemeen

LAREN - De Larense wethouder Karin van Hunnik ontving afgelopen maandag het eerste programmaboekje van Volksuniversiteit Het Gooi voor het seizoen 2018/2019 uit handen van Carla Cahn, sinds jaar en dag voorzitster van de programmacommissie.

Hanneke Nolten, voorzitter a.i. van het bestuur: "Dit programmaboekje is natuurlijk het resultaat van een gezamenlijke inspanning, maar inhoudelijk komt het toch voor rekening van de leden van de programmacommissie, die het hele jaar druk zijn met bedenken, regelen en organiseren van opnieuw een aantrekkelijk aanbod. Er staan weer ruim honderd activiteiten, lezingen en cursussen gepland en dat is voor zo'n klein en enthousiast team een prestatie van formaat."

Het boekje valt vanaf week 34 in de bus bij zo'n 30.000 huishoudens in de BEL en Huizen. Naast de vertrouwde talencursussen, is er genoeg leuks te doen en te leren het komend jaar. Cursussen en lezingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, wandelingen, bridge, fotografie, Tai Chi, schilderen; keus te over.
Voor meer info en aanmelding: www.volksuniversiteithetgooi.nl. Volksuniversiteit het Gooi draait volledig op vrijwilligers en kan altijd enthousiaste krachten gebruiken. Mocht u interesse hebben: een mailtje naar info@volksuniversiteithetgooi.nl volstaat.

Uit de krant