Bert Campagne en Maarten van Dijk samen met hond Jet.
Bert Campagne en Maarten van Dijk samen met hond Jet. Foto: Bob Awick
advertorial

Campagne Makelaardij is de nieuwe - gevestigde - naam

Bedrijven

EEMNES - De naam verandert, meer niet. Wester, Campagne & Van Breemen gaat voortaan verder als Campagne Makelaardij. Het adres blijft gewoon Wakkerendijk 32 in Eemnes.

Eigenaar is Bert Campagne (52), zijn collega is de 32-jarige Maarten van Dijk. "Iedereen kan bij ons terecht, ons werkgebied is 't Gooi, Eemnes, Baarn en Soest", zegt Campagne, die in 1997 begon bij makelaar Carel van Breemen. En hoewel het kantoor tot deze week nog altijd mede zijn naam droeg, is Carel van Breemen al enige jaren met pensioen. De derde partner Joost Wester, die het kantoor in Blaricum runde, gaat zaken doen met een ander makelaarskantoor uit de regio.

NVM
Campagne's bedrijf - lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars o.g. en vastgoeddeskundigen (NVM) - is gespecialiseerd in de aan- en verkoop van particulier onroerend goed, variërend van boerderijen, eengezinswoningen, appartementen, villa's, landhuizen en bedrijfsmatig onroerend goed. Campagne Makelaardij bemiddelt ook in de verhuur van woningen en bedrijfsmatig onroerend goed. Vanzelfsprekend voldoet Campagne Makelaardij aan de hoogste vakbekwaamheidseisen.


Scherp zaken
De huizenmarkt biedt veel kansen momenteel. "Maar het is hier geen overspannen markt, zoals in Amsterdam en Utrecht. Wij adviseren, onderhandelen en doen scherp zaken voor onze klanten", zegt Bert Campagne, die zelf ook al jaren in Eemnes woont. "Eemnes is een prachtig stadje met een dorps karakter en heel veel voorzieningen, mooie natuur en centrale ligging. Als mensen besluiten tot verkoop verzorgen wij het gehele proces van A tot Z, waaronder een professionele fotoreportage, officiële inmeting, opmaak digitale brochure van het verkoopobject en delen via intranet met collega-makelaars in ’t Gooi, aanmelden op onze website en Funda en het promoten via sociale media." Bezichtigingen kunnen op flexibele tijden plaatsvinden. "Bij voorkeur dient er niemand thuis te zijn. Dat is voor de koper prettiger. Hij/zij voelt zich minder bezoeker en kan vrijuit praten."


Persoonlijk contact
Op de vraag welke meerwaarde Campagne Makelaardij kan bieden, zegt Bert: “Wij kennen de huizenmarkt in Eemnes als geen ander. Eemnes heeft een gevarieerd aanbod aan woningen, in elke prijsklasse is er keuze. Wij gaan samen met de klant aan de slag, want elke verkoop/aankoop vraagt om een eigen aanpak. Een huis verkoop of koop je niet zomaar, de klant is er emotioneel bij betrokken. Daarom vinden wij persoonlijk contact heel belangrijk. We gaan voor het beste resultaat en een tevreden klant!”

Campagne Makelaardij, 035-5313322 / www.campagnemakelaardij.nl.

Uit de krant