Afbeelding
Foto: Vaessen BV

Website Huis van Eemnes in de lucht

Algemeen

EEMNES - De website van en over het Huis van Eemnes is in de lucht: www.huisvaneemnes.nl.

"We hebben de ambitie met deze site om de gemeenschap van Eemnes continu te informeren over de bouw en de ontwikkelingen en kansen van het Huis van Eemnes", zeggen partners Bibliotheek Gooi en meer en Stichting Huis van Eemnes (voorheen De Hilt).

Het Huis van Eemnes wordt dé laagdrempelige ontmoetingsplek van, voor en door alle Eemnessers, waar iedereen welkom is voor het deelnemen en actief bijdragen aan georganiseerde en spontane activiteiten op gebied van: sport en recreatie, educatie, cultuur, informatie en advies, welzijn en participatie en facilitair en horeca.

De multifunctionaliteit van het Huis van Eemnes krijgt door het brede aanbod unieke mogelijkheden. Het ontwerp van de site presenteert deze mogelijkheden als geheel, maar ook in de vorm van clusters. Deze hebben daarvoor een herkenbare eigen kleur gekregen. Dit helpt de bezoeker om intuïtief te navigeren naar het onderwerp van keuze, maar nodigt daarnaast ook uit om mee te denken in de ontwikkelfase met de partners van het Huis van Eemnes.

Uit de krant