'Een Dijk van Kunst en Cultuur' in Eemnes.
'Een Dijk van Kunst en Cultuur' in Eemnes. Foto: Reggie van Berkel

Zondag 'Een Dijk van Kunst en Cultuur'

Cultureel

EEMNES - Het comité van 'Een Dijk van Kunst en Cultuur' organiseert zondag 9 september van 10.30 tot 17.00 uur een waar spektakel voor het kunstminnende publiek. Een uniek buitenkansje om de lokale kunstvormen van dichtbij te bekijken op 22 locaties aan de Meentweg en Wakkerendijk.

Er is werk van 44 beeldende kunstenaars en diverse ambachten te zien. Daarnaast is er muziek, dans en toneel. 'Een Dijk van Kunst en Cultuur' toont langs de hele route de veelzijdigheid van de creatieve en artistieke prestaties van Eemnes voor Eemnes. 'De Deel' aan de Wakkerendijk 162 is deze dag het centrale punt, waar bezoekers terecht kunnen voor informatie, folders en stembiljetten voor de publieksprijs, muziek én de bijzondere afsluiting van de dag met de prijsuitreiking. Op Meentweg 69A en Wakkerendijk 41-achter zijn ook stembiljetten te verkrijgen. Deze keer is de overzichtstentoonstelling van alle deelnemende kunstenaars bij Kunstcentrum Kijkoor aan de Eikenlaan 4.
Rond 17.00 uur reiken burgemeester Roland van Benthem en wethouder Sven Lankreijer de Eemnesser Cultuurprijs 2018 en de Publieksprijs 2018 uit. Info: www.dijkvankunstencultuur.nl.

Uit de krant