Projectontwikkelaar Ronald le Clercq en wethouder Anne-Marie Kennis.
Projectontwikkelaar Ronald le Clercq en wethouder Anne-Marie Kennis. Foto: PR

Opnieuw 'eyecatcher' in De Blaricummermeent

Buurt & Wijk

BLARICUM - Wethouder Anne-Marie Kennis heeft vandaag haar handtekening gezet onder een nieuwe 'eyecatcher' voor De Blaricummermeent. Het gaat om het project 'Eyeland' dat gebouwd gaat worden door het bedrijf Le Clercq van Ronald le Clercq op het eiland in de genoemde wijk.

Het betreft 21 woningen in het dure segment, bestaande uit vrijstaande en twee-onder-een-kapwoningen. Met het sluiten van deze overeenkomst heeft de gemeente Blaricum alle projectmatige gronden in deelplan D van De Blaricummermeent verkocht. De verkoop start mogelijk al eind deze maand (www.blaricummermeent.nl).

Wethouder Anne-Marie Kennis is blij met deze partij: "Le Clercq is geen onbekende speler in De Blaricummermeent. In een samenwerkingsverband zijn zij betrokken geweest bij de projecten Gooische Gaerde, De Twaalf Edelen en Vitae Nova. Stuk voor stuk projecten waar we trots op zijn in de wijk."

Extra bijzonder
Ronald le Clercq is enthousiast: "Voor ons is elk project uniek. We zoeken altijd naar een goed evenwicht tussen bijzondere architectuur en een optimaal woonmilieu. Dat brengt ons tot unieke ontwikkelingen, maar het winnen van deze selectieprocedure is extra bijzonder. Je krijgt tenslotte niet vaak de kans te bouwen op een eiland."

Uit de krant