Patson Hamidi voor de winkel aan de Naarderstraat 16. Openingsactie: 20% korting.
Patson Hamidi voor de winkel aan de Naarderstraat 16. Openingsactie: 20% korting. Foto: Bob Awick
advertorial

Phone Service Point Laren voor snelle reparatie van smartphones en tablets

Bedrijven

LAREN - Smartphone of tablet kapot? Vaak voor velen direct een crisissituatie, maar gelukkig heeft Laren nu ook een Phone Service Point die de problemen voor u oplost. Aan de Naarderstraat 16 - de voormalige winkel van Vakantie Expert - loopt u meestal binnen een uur weer opgewekt de deur uit. "Dat lukt in 95% van de gevallen", zegt eigenaar Patson Hamidi trots.

"De stap om in Laren een extra locatie te realiseren was vrij logisch: veel van onze klanten komen uit Laren en zij vonden het jammer dat zij voor onze service kilometers moesten afleggen. En nu zijn we lekker dichtbij in Laren, we luisteren graag naar onze klanten."

'We Can Fix It!'
Het team van Phone Service Point Laren repareert - onder de slogan Don't Worry, We Can Fix It! - alle modellen iPhone, Samsung Galaxy, HTC, LG, Nokia, Microsoft en Sony.
Er worden uitsluitend originele onderdelen gebruikt. Vooraf is duidelijk wat de kosten zijn en reparaties kunnen online worden aangevraagd. "Wij zijn altijd goed voorbereid, hebben een grote voorraad en hebben altijd een oplossing. Ons doel is een snelle reparatie en zo min mogelijk mensen teleurstellen", zegt de ondernemer resoluut. Net zoals vroeger bij de hakkenbar repareert het team van Phone Service Point Laren het toestel terwijl u wacht. In de tussentijd kunt u genieten van een kopje koffie of thee.
De top vier van reparaties? "Scherm, accu, laadpoorten en waterschades", somt Hamidi op. "Een schermreparatie duurt bij ons maximaal 45 minuten", zegt hij. "Wij repareren je toestel direct. Een afspraak maken is handig, maar niet noodzakelijk."
Naast de snelle service en reparaties (zes maanden garantie) biedt Phone Service Point voor elk type toestel, ongeacht merk of model, een breed en diep assortiment accessoires, waaronder beschermhoesjes voor zowel telefoon als tablet van onder meer het Koreaanse merk Zenus ("Geweldig design en van leer"). De keuze is groot, maar mocht je het toch niet kunnen vinden, laat het dan weten, want ook op dit front wil Hamidi de klanten tevreden de deur uit zien gaan ("Wij willen graag elke dag het wauw-effect").
Tevens zijn in de winkel opladers, telefoonhouders, batterijen en leuke gadgets te vinden. En alle telefoons - binnenkort ook met abonnement - zijn te bestellen.
De openingstijden zijn: maandag 13.00 tot 18.00 uur, dinsdag, woensdag, vrijdag en zaterdag van 09.30 tot 18.00 uur en donderdag van 09.30 tot 21.00 uur. Ook open tijdens de koopzondag van 12.00 tot 17.00 uur.

Phone Service Point aan de Naarderstraat 16 (naast Kerkhof Laren) is bereikbaar via telefoonnummer 035-5448777, mail info@phoneservicepoint.nl en website www.phoneservicepoint.nl.

Uit de krant