Foto: PR

Eemnesser Koeientrofee naar Ton van der Wardt en scouting Maggy Lekeux

EEMNES - Ton van der Wardt (categorie Individueel) en scouting Maggy Lekeux (categorie Groepen) hebben de Koeien Trofee 2018 gewonnen.

Totaal zijn twaalftal groepen en individuen in het zonnetje gezet die door de Eemnesser bevolking, verenigingen en stichtingen voorgedragen zijn vanwege hun maatschappelijke prestatie of vanwege hun sportieve verdiensten in het afgelopen jaar.

Voor de pauze kregen allen die waren voorgedragen uit handen van burgemeester Roland van Benthem een oorkonde met kalfje uitgereikt voor hun bewezen verdiensten.
In de categorie volwassenen individueel zijn: Ron Flink, Xander van Gastel, Ruud Ham, Jan Hilhorst, Marianne van der Kolk, Ewoud Kooi, Ben Makker, Mieke van Schaik, Jan Schouten en Ton van der Wardt voorgedragen. In de categorie groepen zijn dat basketbalteam M20 2017/2018 en scouting Maggy Lekeux.

Na de pauze werden de Eemnesser Koeien uitgereikt. Tot het laatst was het spannend wie in de prijzen zou vallen. Bij de individuen ging de keuze tussen Jan Hilhorst, Ton van der Wardt en Ruud Ham. Uiteindelijk won Ton van der Wardt de Eemnesser Koe en kregen Jan Hilhorst en Ruud Ham de zogenaamde Kunstkoe. Ook basketbalteam M20 2017/2018 ontving de Kunstkoe.

Meer berichten