Afbeelding
Foto: Bob Awick

Gemeentelijke enquête over verloop van kermisweek 2018

Algemeen

BLARICUM - 'Wat vond jij van de Blaricumse kermisweek 2018? Dat wil de gemeente Blaricum van haar inwoners weten. Daarom heeft ze op haar website een vragenlijst met vragen staan en verzoekt ze haar inwoners deze in te vullen.

"We kunnen dit jaar terugkijken op een kermisweek die merendeel zeer geslaagd was, maar meer dan andere jaren was het op sommige avonden onrustig. Met elkaar willen we ervoor zorgen dat de Blaricumse kermisweek tot meer dorpse proporties wordt teruggebracht. De gemeente Blaricum wil daarom van inwoners graag weten hoe zij de kermisweek ervaren hebben, of er sprake was van overlast en waardoor dat kwam, maar ook of er iets moet veranderen of juist helemaal niet?", aldus de gemeente.

De vragenlijst met elf vragen, zoals: Heeft u ervaren dat het onrustig was tijdens de kermisweek?, Was dit anders dan in de afgelopen 5 jaar?, Er waren dit jaar meer veiligheidsmaatregelen, zoals roadblocks, polsbandjes en politie met honden. Heeft u hier iets van gemerkt?, Heeft u overlast ervaren tijdens de kermisweek? en tot slot de open vraag: 'Zou u iets willen veranderen aan de kermisweek?', is te vinden op https://nl.surveymonkey.com/r/kermisweekblaricum2018

Uit de krant