Met VoetbalTV mis je niks!
Met VoetbalTV mis je niks!

SV Eemnes start met VoetbalTV

Sport

EEMNES - "SV Eemnes is als een van de eerste clubs in onze regio aangesloten bij VoetbalTV", laat voorzitter Bart Nouwens weten. "Wij zijn een van de 48 trotse amateurvoetbalclubs die nu met VoetbalTV aan de slag zijn gegaan."

VoetbalTV - een initiatief van de KNVB en Talpa Network - is het videoplatform voor het amateurvoetbal, beschikbaar voor alle clubs, spelers en fans.

Slimme camera's
Het sociale voetbalplatform maakt met behulp van slimme camera's volautomatisch videoregistraties van vele tienduizenden wedstrijden in het amateurvoetbal, zodat alle voetbalmomenten makkelijk zijn vast te leggen, terug te kijken, te analyseren en te delen. VoetbalTV benut kansen in technologie om voetballers nog meer uit het voetbal en alles eromheen te laten halen. Alle voetbalmomenten zijn immers belangrijk en verdienen een eigen podium en publiek.

Klaar stomen
Nouwens: "Bij SV Eemnes is de afgelopen tijd hard gewerkt om de club klaar te stomen voor de digitale toekomst. We hebben naast de introductie van VoetbalTV de gehele communicatie met onze leden, ouders en betrokkenen sponsors gedigitaliseerd. Op deze manier kunnen wij nog directer met iedereen communiceren. Wij verwachten als bestuur van onze vereniging veel van VoetbalTV. Door middel van de voetbalanalysetool denken wij ons verder te kunnen ontwikkelen op voetbaltechnisch vlak en daarnaast zien wij als groot voordeel dat wij de lokaal betrokken bedrijven een breder podium kunnen aanbieden. Door gebruik te maken van de nieuwe mediatechnieken kunnen wij voor onze sponsors op een vernieuwende en meer doeltreffende wijze de bedrijven uit de regio zichtbaar maken."

Uit de krant