Laren'99 speelde bij OSM'75 uit Maarssen.

SV Laren'99 wint van OSM'75 - Wedstrijd met twee gezichten

Sport

LAREN - Na de fikse nederlaag vorig week hadden trainer Roberto Tessaro en een afvaardiging van de spelers de koppen bij elkaar gestoken; hoe gaan we voorkomen dat we weer snel op achterstand komen en ook hoe voorkomen we een behoorlijk aantal tegendoelpunten? Afwijkend van wat er bedacht was moesten er wegens ziekte toch nog wijzigingen worden doorgevoerd, en toen Joost Knuvers al na enkele minuten geblesseerd het veld moest verlaten, moest de opstelling nogmaals worden gewijzigd.

Damian Tovar bekleedde nu de linksback positie en Wouter Boogers kwam na zijn vakantie als invaller terug in de ploeg. De eerste 25 minuten waren van Laren kant dus stroef, maar de nul bleef gehandhaafd. Laren werkte keihard, maar leed nogal eens balverlies. Toen Laren het spel een beetje overnam, kwam OSM'75 vijf minuten voor rust toch nog op voorsprong, én een van richting veranderd schot was doelman Ingmar van Rosmalen ook te machtig. Ruststand: 2-0.

Na de thee probeerde Laren meer druk te zetten en voorruit te voetballen. Na twintig minuten schoot de doelman van OSM'75 mede hierdoor de bal pardoes in de voeten van Wessel Roest en hij liet zich dit buitenkansje niet ontnemen (2-1). Hierna was het vertrouwen bij Laren terug en zakte OSM'75 in elkaar. Binnen vijftien minuten liep Laren uit naar 2-5. De 2-2 kwam via een rake kopbal van Bart Kaarsgaren uit een corner. Jeroen Roest bracht hierna 2-3 en 2-4 op het scoreboord en de naar de aanval doorgeschoven Rutger Nordermann wist ook nog de 2-5 op het scorebord te brengen. Laren was tevreden met deze overwinning op de ploeg van oud-trainer Fred Roest.

SV Laren'99 bekleed nu de vijfde plaats op de ranglijst. Volgende week zaterdag is er rust en zaterdag 17 november wordt er thuis worden gespeeld tegen DESTO uit Utrecht dat op de vierde positie staat. Aanvang 14.30 uur.