Afbeelding

SV Laren'99 knokt zich naar overwinning op DESTO (5-1)

Sport

LAREN - Opnieuw een doelpuntrijke wedstrijd voor SV Laren'99. De ploeg onder leiding van Robert Tessaro wist maar liefst vijf keer te scoren tegen DESTO uit Utrecht: 5-1. Een mooie overwinning op de Utrechters die één plek boven de Laarders stonden.

Laren begon wat afwachtend en DESTO was in het eerste kwartier de bovenliggende partij. Doelman Ingmar van Rosmalen wist met grote moeite zijn doel schoon te houden en een Utrechtse aanvaller miste nog een keer voor open doel. De gastheren knokten zich vervolgens in de wedstrijd en het werd verder de eerste helft een gelijkopgaande strijd. Rutger Nordermann kreeg steeds meer vat op zijn zeer snelle tegenstander en waar nodig kreeg hij rugdekking vanuit het centrum met Markus Morsink en Wouter Boogers als rotsen in de branding. De rust brak aan met de brilstand op het scorebord (0-0).
Net als de vorige wedstrijd speelde Laren een erg sterke tweede helft. Na tien minuten scoorde Rick Hoofd de 1-0 en de beide ploegen gingen daarna de strijd aan voor (meer) treffers. Het venijn zat deze week in de staart. Met een fraaie vrije trap scoorde Wessel Roet na 75 minuten de 2-0. DESTO kwam terug tot 2-1 middels een strafschop na een wat ongelukkige handsbal, maar direct hierna scoorde Bart Kaarsgaren met een enorme poeier van buiten de 16-meter de 3-1. De Utrechters gaven het hierna op en de 5-1 eindstand werd bepaald door solo's van Joey Franken en Jeroen Roest.

Op zaterdag 24 november om 1500 uur speelt SV Laren'99 uit tegen het nog puntloze Robinhood in Amsterdam.