Afbeelding

'We doen wel vrouwen maar knippen ze niet' is slechtste slogan van 2018

Algemeen

LAREN - De slogan 'We doen wel vrouwen maar knippen ze niet' is verkozen tot de slechtste slogan van 2018. De 'winnaar' van de sloganverkiezing ontvangt binnenkort de Blauwe Tegel van platform SlechteSlogans.nl.

Timo Smit, eigenaar van de herensalon aan de Nieuweweg bedacht de slogan. Hij vindt de overwinning hartstikke leuk en zegt in een reactie: "Gelukkig is iedereen positief en zien ze de humor er wel van in."

Met 3.617 stemmen versloeg de leus van de Larense Barbier Rogier de slogans 'Ga niet zelf kutte, Bel Ronald Schutte!' van het Dordrechtse Stukadoors/schildersbedrijf Schutte en 'Voor ieder reetje een Aarts W.C'tje' van het Eindhovense bedrijf Aarts Sanitair Service.

Het is voor de zevende maal dat het platform Slechte Slogans de Verkiezing van de slechtste slogan organiseerde. Van 7 tot en met 13 december konden mensen via sloganverkiezing.nl hun stem uitbrengen op de tien genomineerde slogans van de deskundige jury van slechteslogans.nl. In totaal brachten 8.531 stemmers 14.328 stemmen uit.

Uit de krant