Foto: Fred Bos

Proosten op 2019 in BEL-gemeenten

BEL - De gemeenten Laren, Blaricum en Eemnes organiseren voor haar inwoners weer de traditionele nieuwjaarsrecepties.

Op donderdag 10 januari vanaf 20.00 uur blikt burgemeester Joan de Zwart-Bloch in De Blaercom aan de Schoolstraat terug op 2018 en kijkt ze vast vooruit naar 2019. Aansluitend is er een muzikaal optreden van zangeres Monique Rappa. Zij wordt begeleid door Clous van Mechelen op piano, Nol van Bennekom op contrabas en Frans Meijer op drums. Let op: tussen 20.00 en 21.00 uur is toegang tot de zaal niet mogelijk. De avond eindigt rond 22.30 uur.

In Eemnes kan er op maandag 7 januari vanaf 20.00 uur geproost worden in het gemeentehuis aan de Zuidersingel. Na de toespraak van de burgemeester Roland van Benthem zijn er optredens van Let's Jam en dorpsdichter Gerard Wortel. Er zijn verschillende stands met informatie over veiligheid en bewegen voor ouderen (beweegcoaches) en belangstellenden kunnen de voortgang van de nieuwbouw van zorgcentrum Amaris bij de Eemhof en van het Huis van Eemnes bekijken. De Wereldwinkel is aanwezig met de verkoop van verschillende artikelen en er zijn alcoholvrije drankjes.

De nieuwjaarsreceptie in Laren is op dinsdag 8 januari, eveneens om 20.00 uur, in het Brinkhuis. Een uur voorafgaand aan de bijeenkomst ontvangt het college van burgemeester en wethouders de inwoners die in de loop van 2018 in Laren zijn komen wonen. Deze burgers ontvangen hiervoor een persoonlijke uitnodiging.

Meer berichten