Onderneemster Siris Hernandez.
Onderneemster Siris Hernandez. Foto: PR
advertorial

TC Clinics by Siris opent haar deuren aan Bramenberg 26J in Eemnes

Bedrijven

EEMNES - TC Clinics by Siris in Eemnes heeft haar deuren geopend aan de Bramenberg 26J. Hier kun je onder deskundige begeleiding effectief en pijnloos vetweefsel verminderen door middel van koude- en warmtecontrastbehandelingen met de TC Cryo. Onderneemster is Siris Hernandez uit Huizen.

Contrast Cryolipolyse geeft voelbaar resultaat. "Al na de eerste behandeling", zegt Siris. "Met een TC Cryo-kuur kun je gericht afslanken, maar ook cellulite, lymfe-oedeem en lipodeem bestrijden. Zo zit je beter in je vel en heb je meer energie." Ondertussen zijn ook goede resultaten geboekt met diabetes 2-patiënten.

Veilig en pijnloos
Het gericht afvallen op specifieke plekken met TC Cryo (medisch goedgekeurd, red.) is veilig en pijnloos en met een snel resultaat. Wie een kuur volgt, kan drie tot tien centimeter omvangverlies kwijtraken. In combinatie met meer bewegen en de juiste voeding (een crashdieet is niet nodig) kan dit oplopen tot twintig centimeter (buikomvang). Siris: "We zijn dan ook een samenwerking aangegaan met personal trainer en voedingsdeskundige Nadine Scheer. Zij zal waar nodig en op verzoek klanten ondersteunen met sport- en beweegadvies. Daarnaast geeft zij ook 's avonds sportlessen in de salon."
Nieuwe bezoekers krijgen eerst een uitgebreide intake met de TC Clinics-coach. Dan worden de doelstellingen besproken en wordt samen een behandelplan gemaakt. De behandeling duurt ongeveer een uur en staat gelijk aan minstens driemaal dertig minuten intensief sporten of drie keer één uur fietsen.


Werking
Hoe werkt het? Door een lichaamszone met de TC Cryo tot in het spierweefsel 15 minuten te verkoelen tot 6°C en vervolgens te verwarmen tot 41°C (en dit meerdere keren te herhalen) wordt het verbrandingsproces van vetcellen in gang gezet. Witte vetcellen worden hierbij door een lichaamseigen hormoon actief gemaakt en nemen de kenmerken aan van bruine vetcellen. Deze laatste hebben als kenmerk dat ze kunnen verbranden. Voor een echt zichtbaar resultaat zijn minimaal drie behandelingen nodig. De behandeling kan na twee weken herhaald worden. Snel resultaat boeken kan dus.
Waarom kiezen voor TC Cryo? 1. Slanker zonder operatie. 2. Egaal en blijvend resultaat. 3. Geen herstelperiode. 4. Medisch gecertificeerd en 5. Veilige temperaturen (geen bevriezing!).

Aanbieding
Tot 28 februari geldt de volgende openingsaanbieding: Maak kennis met de TC Cryo-behandeling à 79 euro. Meld je hiervoor aan via Siris@tc-clinics.nl. Siris Hernandez werkt op afspraak. Daarnaast is de salon voor vrije inloop open op dinsdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur. Telefoon 085-0240402.

Uit de krant