Afbeelding
Advertentie

Seizoensopening bij HG tuinmeubelen in Loosdrecht

Algemeen

LOOSDRECHT – Met de lente in aantocht begint ook bij HG tuinmeubelen in Loosdrecht het seizoen.

D.V. vrijdag 22 en zaterdag 23 maart is de officiële seizoensopening in de vernieuwde showroom aan de Nootweg.

Tijdens de jaarlijkse seizoensopening maakt u bij HG tuinmeubelen kennis met de nieuwe collectie tuin- en loungesets. Met merken als 4 Seasons Outdoor, Zebra, The Bastard en Cosi zet eigenaar Henri Hoegée in op kwaliteit. "We hebben alles voor het betere buitenleven. Van complete sets tot barbecues en van verlichting tot kachels en sfeerhaarden. Kwaliteit en snelle levering staan daarbij voorop."

De twee openingsdagen gaan gepaard met een hapje en een drankje, demo's en aantrekkelijke acties. "Wie op een van deze dagen een tuin- of loungeset aanschaft, krijgt van ons een luxe glaslantaarn van Cosi cadeau", aldus Hoegée. En de Loosdrechtse ondernemer heeft het assortiment aangevuld met een binnenproduct. "De afgelopen maanden is de showroom van twee verdiepingen flink verbouwd en uitgebreid. In het nieuwe achterste gedeelte gaan we exclusieve boomstamtafels verkopen. Daar is in het openingsweekend al een glimp van te zien en dit wordt binnenkort verder uitgebreid."

Hoegée hoopt uiteraard weer veel geinteresseerden te verwelkomen tijdens de seizoensopening. "Het is altijd een gezellige en laagdrempelige manier om inspiratie op te doen en kennis te maken met ons assortiment." De showroom aan de Nootweg 11 in Loosdrecht is op vrijdag geopend van 10.00 tot 21.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur. Achter het pand is ruim voldoende parkeergelegenheid.

Uit de krant