Ademdeskundige Gjalt Vlam.
Ademdeskundige Gjalt Vlam. Foto: PR

Ademhalingsworkshop als teaser Happy Spirit Days

Algemeen

BLARICUM - De organisatie van de Happy Spirit Days, het kleinschalige, charmante festival in hartje Blaricum, heeft ademhalingsdeskundige en yogadocent Gjalt Vlam weten te strikken voor een twee uur durende ademworkshop op vrijdag 12 april. Ontvangst vanaf 19.00 uur.

"Het is een teaser voor het driedaagse festival op 21, 22 en 23 juni", vertelt initiatiefneemster en organisatrice Carla Begeer. Deelname kost 7,50 euro, maar de deelnemers ontvangen dit bedrag weer retour bij aankoop van een toegangskaart voor het festival.
Gjalt Vlam is gefascineerd door wat je kunt doen met adem. Want als de mens het koud krijgt, verandert de ademhaling net als bij rennen, boos zijn, zenuwachtig zijn of vrolijk zijn. Omgekeerd werkt dit ook, want wie zijn ademhaling bewust verandert, merkt dat direct aan het lichaam en het gevoel. Het bijzondere is dat niemand de mens heeft geleerd hoe te ademen, wat een natuurlijke, ontspannen ademhaling is, terwijl ademen van levensbelang is. Alle reden om dat dus zo goed mogelijk te doen.
Opgeven voor deze workshop kan tot en met 7 april via info@happyspiritdays.nl.

Uit de krant