Historische wandeling door het mooie Laren voor Make-A-Wish | Laarder Courant
De molen van Laren.
De molen van Laren. (Foto: PR)

Historische wandeling door het mooie Laren voor Make-A-Wish

LAREN - Wie wat meer wil weten over de geschiedenis van Laren en tegelijk steun wil geven aan de stichting Make-A-Wish (https://makeawishnederland.org) kan zaterdag 11 mei vanaf 12.00 uur meedoen aan een wandeling door Laren die begint bij centrum De Lindenhoeve van de Historische Kring Laren (HKL) aan de Burg. van Nispenstraat 29.

Bep de Boer, bekend van zijn publicaties over de historie van Laren, organiseert de wandeltocht in samenwerking met de HKL en Make-A-Wish. De wandeling is gericht op kinderen, maar ook ouders en andere belangstellenden zijn van harte welkom. De inschrijvingskosten zijn 3 euro per persoon. De lengte van de route is drie kilometer. Onderdeel van de wandeling is de molen, die van binnen bekeken mag worden. Wethouder Karin van Hunnik geeft om 12.00 uur het startsein voor de wandeling. Starten kan tot 13.00 uur. Er gaat geen gids mee, deelnemers krijgen een routebeschrijving.
De wandeling heeft een tweeledig doel: kinderen, hun ouders en belangstellenden bekendmaken met een aantal historische plekken in Laren en geld bijeenbrengen voor Make-A-Wish Nederland. Het doel van deze stichting is om ernstig zieke kinderen een leuke dag te bezorgen door een wens te vervullen. De Boer hoopt met het inleggeld een mooi bedrag voor Make-A-Wish bij elkaar te krijgen. Daarnaast zijn donaties welkom op NL40 INGB 0006 9625 42 t.n.v. G.L. de Boer met vermelding 'wandeling' of 'Make-A-Wish'. Ten dele ook voor dekking van de kosten van de uit te reiken routebeschrijvingen en de prijsjes die Laarder na afloop aan deelnemende kinderen wil aanbieden.

Wie vragen heeft, kan ze stellen aan Bep de Boer, telefoon 035-5315732/06-27507706. Mailen mag ook: joke.bep.deboer@hetnet.nl.

Meer berichten