Foto: PR

Wedstrijd 'Blaricum Bakt Beter' voor goed doel

BLARICUM - De Blaricumse Rotaryclub Centaurea organiseert zaterdag 6 juli de taartenbakwedstrijd 'Blaricum Bakt Beter'. Iedereen die graag taarten bakt, kan zich inschrijven. Er zijn twee categorieën: volwassenen kunnen een zoete taart inleveren en kinderen (tot 12 jaar) worden van harte uitgenodigd om mee te doen aan de cupcakewedstrijd.

Rotaryclub Centaurea zet zich graag in voor evenementen waar alle dorpsgenoten, jong en oud, van kunnen meegenieten en waardoor goede doelen worden ondersteund. Inschrijven voor 'Blaricum Bakt Beter' kan bij de Country Deli aan de Dorpsstraat 2 in Blaricum of door een e-mail te sturen naar blaricumbaktbeter@gmail.com. Meedoen is kosteloos.

Heel Holland Bakt
De jury bestaat uit Liesbeth Willemars, bekend van haar deelname aan 'Heel Holland Bakt 2018' en Farahi Saddik, chef-kok bij de Country Deli. Zij maken op 6 juli om 15.00 uur bekend wie zich de winnaar van 'Blaricum Bakt Beter 2019' mag noemen en welke deelnemer de prijs krijgt voor de beste cupcakes.
Vanaf 15.30 uur kunnen belangstellenden bij de Country Deli voor 7,50 euro een stuk taart met een drankje kopen. Hiervan zal 5 euro naar het goede doel gaan: End Polio Now van Rotary International. Van de opbrengst worden tulpenbollen gekocht die later in het jaar in Blaricum geplant zullen worden.

Meer berichten